Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fa díszes lap - Szeretem a munkám!
990 Ft
Menny.:db

Fa díszes lap - Szeretem a munkám!

990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.
Fa díszes lap - Szeretem a munkám!

Leírás

Kedves utalás a sztahanovista és a kevésbé munkamániás barátainknak a munkakedv fokozására vagy épp figyelmeztetés a tempó csökkentésére. Egy felmérés szerint az ilyen táblák a munkahelyen növelik a munkakedvet és a morált!
Munkaszeretőknek! Névnapra, születésnapra..
Termékleírás:
Mintás, kartonlapra írott tréfás szöveg, amelyet égetett fakerettel díszítettünk, és  akasztóval láttunk el, hogy fel lehessen akasztani.
Mérete: 16 cm X 11 cm

Szeretem a munkám!

Szeretem a munkámat és elégedett vagyok a fizetésemmel. Szeretem a főnökömet, mert ő a legjobb ember a világon. Szeretem a munkahelyemet és annak környékét, ezért utálok szabadságra menni. Szeretem a körülöttem lévő bútorokat é napról napra felhalmozódó munkámat. Szerintem a munkám elegáns és szép, ezért nem is akarok jobbat. Szeretek együtt dolgozni a munkatársaimmal és szeretem, ahogy összekacsintanak, rám mosolyognak. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és robotolhatok. Szeretem a munkahelyi megbeszéléseket unalmasságukkal együtt. Szeretem a munkám, nagyon szeretem, nem győzőm hangsúlyozni és még azokat a kedves embereket is, akik a tiszta fehér köpenyükben ma jönnek értem és elvisznek innen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.