+

Fa díszes lap Anya

Fa díszes lap Anya
  • Cikkszám: 5999088608701990 FtBeszerzés alatt! Hamarosan érkezik!
+ 20 ajándékpont

Termékleírás

A legdrágább ajándék, amit csak adhatsz annak, akitől Te az életedet kaptad.

Termékleírás:
Mintás, kartonlapra írott tréfás szöveg, amelyet színes fakerettel díszítettünk, és bőr akasztóval láttunk el, hogy fel lehessen akasztani.
Mérete: 16 cm X 11 cm

Szeretlek Anya!

Mert, megszületésem pillanatától védelmeztél, tápláltál, és nagyon sok szeretetet, jóságot nyújtottál. Szerinted én vagyok a legjobb és a legszebb ember a világon. Te voltál az, aki puszival gyógyítottad a sebeimet. Amikor beteg voltam minden kényelmedet feláldoztad értem. Ha rólam volt szó megmozgattál miden követ és elővetted minden ravaszságod a cél érdekében. Mindig bíztál bennem és hagytad, hogy a magam útját járjam. Megértettél mindent, ami velem történt, még akkor is, ha az számodra nagyon kellemetlen volt. Tőled tanultam meg a nyugodt élethez nélkülözhetetlen dolgokat: az udvariasságot, a becsületességet, mások tiszteletét, a szorgalmat és az igazmondást. Tudom, hogy ha szükségem van valamire, akkor itt vagy nekem és számíthatok Rád, ameddig csak élek, mert a Jóisten legnagyobb ajándéka az anyai szív! Köszönöm, hogy Te vagy az édesanyám!

Egyéb adatok

Szállítási idő1-3 munkanap

Ezt vásárolták hozzá

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik az első szín ebben a listában: zöld, sárga, piros?

Kapcsolat

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.